přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
hledat kapelu
Přidat kapelu
Hrajete v kapele, která není v naší databázi? Dejte o sobě vědět a založte si profil. (>> více)
 
kapela

STARÁ ŠKOLA

rock / hard rock / gothic rock / castle rock, Ústí nad Labem (Ústecký kraj)
URL:
web: oficiální stránky bandzone
 

sestava
Veronika Vavroušková - zpěv, flétna, percussion
Dalibor Štefl - baskytary, harmonika, percussion, zpěv,
Martin Lapáček - bicí nástroje, percussion,
Vítězslav Štefl - kytary, kyt. synth., zpěv.

biografie
Vznik roku 1983 z předešlých formací S.D.R. a Omnia Blues Band. Zakládající trio bylo od vzniku až po konec roku 2009 beze změn. V osmdesátých letech pětičlenné obsazení, v období 1987-95 čtyřčlenné, poté až do prosince trio, od ledna 2010 kvartet v novém složení (viz).

Diskografie:
1. Stará škola (LP, 1992, MC, 1993)
2. Stará škola 1984 - 1994 (1994)
3. Máš na vybranou (promoSP, 2003, Neubauer LSV)
4. Jen si dej! (2007)
5. Remaster Serie, Vol. 1 (2009)
6. Remaster Serie, Vol. 2 (2010)
7. Vlci už přicházejí (2011, 1000Watt.cz)
8. 1983 (2014, TnH)

+ přes dvě desítky demo kazet a CD (ty ani nepočítáme)

viz web!

 
koncerty
čas
akce - účinkující
klub (místo)
18.03. 19:00Stará-Škola-JINAK - STARÁ ŠKOLAHvjezda (Teplice - Šanov) podrobnosti

 
hodnocení
Pro hodnocení se musíte přihlásit.

průměrné hodnocení: 10       celkem hodnoceno: 6x
galerie

STARÁ ŠKOLA

mp3 player

Get the Flash Player


Komentáře

celkový počet: 18

michal  výbornej nátěr
Autor  Re: výbornej nátěr
Tarja from Suomi  Stará Škola 4ever!!
Kuba  cd
Guitarist  Re: cd
Marco  Marco
Tomáš Valenta  Re: Marco
Stará škola  JEN SI DEJ!!!
David  názor
Venca  fanklub
muzikuscz  Re: fanklub
Venca  Re: Re: fanklub
Venca  Návštěvní kniha
Vítek  Re: Návštěvní kniha
Lada  zavirovane stranky
Vítek  Re: zavirovane stranky
stoupik  uz se tesim
Vítek  Re: uz se tesim

     
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.