Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní
tagy

tag: ZLO ZVYKY A ZVUK VE STUDIU

19.6.2007 A už je to tady, náš seriál o nejrůznějších problémech při práci ve studiu se chýlí ke konci. Většiny témat jsme se dotkli pouze "letem světem". Pokud byste se chtěli ponořit do problematiky hlouběji...
4.6.2007 V závěru povídání o mixáži se budeme věnovat rozmístění zvuků ve stereobázi a zlehka se otřeme o problematiku dozvuků. Přes rostoucí popularitu vícekanálového zvuku zatím stále převládá stereo a nezdá se...
7.4.2007 Když už jsme se pustili do mixáže, je jen velmi malá pravděpodobnost, že se vyhneme úpravám dynamiky. Ano, řeč je o kompresorech, gatech a podobných zázračných pomůckách...
24.3.2007 Všechny předchozí díly byly věnovány vybraným tématům, týkajícím se samotného záznamu zvuku. Pro komplexnější náhled do problematiky doporučuji například publikaci Praxe zvukové techniky...
8.2.2007 Máme před sebou poslední díl, týkající se záznamu zvuku, příště se již budeme věnovat problémům souvisejícím s mixáží. Do jisté míry se bude jednat o "dojídání zbytků", na první pohled spolu nesouvisejících...
1.2.2007 A jsme u zpěvu. Ano, i zde platí, že nejdůležitější je to, co si interpret přinese do studia sebou. Pokud se například kytarista ukáže ve studiu s nekvalitním aparátem, můžeme sáhnout po našem prověřeném Marshallu...
24.1.2007 V minulém čísle jsme si oddychli, když jsme se za pomoci Václava Vlachého, vyhnuli několika úskalím při zvučení bicí soupravy. Dnes nás čekají strunné, drnkací nástroje s magnetickými snímači...
17.1.2007 V prvním díle zlozvyků jsme se věnovali některým obecnějším principům při záznamu zvuku, tentokrát již přistoupíme ke konkrétním nástrojům. Určitě se všichni shodneme, že...
17.1.2007 K povídání o zlozvycích jsme se usadili se zvukařským guru Václavem Vlachým v jeho hradeckém bytě. Seriál, jehož první díl právě čtete, vznikl na základě našeho tříhodinového rozhovoru...

1-9 (9)

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.