přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
vyhledávaní
tagy

tag: VÁCLAV ZIMA

21.10.2011 V posledním pokračování seriálu o úderových technikách si ukážeme několik cvičení, při kterých kombinujeme několik úderových technik najednou.
28.9.2011 V tomto díle se zaměříme již na poněkud speciálnější techniku Push-Pull, která trochu koresponduje s provedením dvojkových úderů.
24.8.2011 V tomto díle se budeme věnovat nácviku a provedení prstové techniky, jejímu správnému a podrobnému provedení po technické stránce úderu a následně také...
27.7.2011 V dnešním pokračování seriálu o elementární technice rukou se budeme věnovat dvojkovým úderů a jejich správnému nácviku a provedení. Notaci k jednotlivým...
4.7.2011 Tento díl je věnován praktickému procvičování Moeller úderů. Všechna zde uvedená cvičení by měla dovést hráče k úplnému ovládnutí této techniky.
4.6.2011 V tomto díle přecházíme již ke speciálnější úderové technice, a tou jsou Moeller údery. Jedná se o velice efektivní techniku, při jejímž použití se dá docílit velké rychlosti...
5.5.2011 Ve čtvrtém díle tohoto seriálu je ukázáno praktické procvičování základních úderů tzv. Gladstone techniky. Jedná se o full stroke, down stroke, low stroke a up stroke...
5.4.2011 Ve třetím díle tohoto seriálu je dokončení základních úderů tzv. Gladstone techniky. Jedná se o down stroke, low stroke a up stroke. Tyto jsou společně s full stroke úderem ty...
18.3.2011 „Když chytnu na Beatu Rockerova rána, tak zapnu Eleven a hraji s kýmkoli!“ říká Radim Hladík se smíchem. Fór je v tom, že u tohohle chlapíka víme, že - kdyby na to přišlo - by nejen kohokoliv ze světové elity s přehledem doprovodil, ale leckoho i v pohodě smáznul.
5.3.2011 V dalším pokračování seriálu o základních úderových technikách pro bicí se budeme zabývat technikou Gladstone. První z úderů je full stroke (plný úder) a jeho další proveden...

1-10 (14) 

na začátek posounout vzad předešlé 1 2 další posounout vpřed na konec

 
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.