přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
hledat kapelu
Přidat kapelu
Hrajete v kapele, která není v naší databázi? Dejte o sobě vědět a založte si profil. (>> více)
 
kapela

SAGE

metal / experimental / black metal / hard & heavy, Kojetín (Olomoucký kraj)
URL:
web: facebook bandzone
 

sestava
Lukáš Benešovský - kytara, zpěv
Petr Vrubel -kytara
Michal Škubna - basa
Vavřa ml. - bicí, zpěv

biografie
Metalová kapela SAGE vznikla v roce 2009.
Diskografie:
2017 - Rhymes For The Dead
2016 - Live At Exit Musc Bar '15
2015 - Doom & Darkness
2014 - The Mask Of Melpomené SINGLE
2013 - Teeth Of A Monster
2013 - In Concert
2012 - Serenity DEMO
2011 - Live At Majáles
2011 - Celebration EP
2010 - DEMO 09-10

www.bandzone.cz/thesage
www.facebook.com/yoursage666

 
hodnocení
Pro hodnocení se musíte přihlásit.


galerie

SAGE


Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.