přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
vyhledávaní
seriály
03.06. Po minule probírané variantě tremola non-floating se dnes společně podíváme na tu pravděpodobně nejrozšířenější, a sice tzv. floating tremolo. Mechanika Floyd Rose nastavená...
02.06. Tomu říkám kompozice! Všechno je napnuté, vše je laděno do hnědé barvy, dal by se tomu dát i název brown sugar, kdyby nebylo toto sousloví spjato s něčím jiným. Kytara je...
01.06. Výběr mikrofonu v domácím studiu je strategická volba. Proto je třeba vybrat mikrofony tak, aby dokázaly pokrýt co nejvíce nahrávacích situací.Dobrá zpráva je, že nemusíte utratit...
25.05. Také se vám stalo, že vaši fanoušci vypili při vašem vystoupení hospodu? My jsme to párkrát zažili a pravda je, že pokud takto kapela a její obecenstvo zaboduje,...
24.05. Dvě tváře jedné mince. I tak by sedal charakterizovat Joe Trohman, úspěšný producent, skladatel, ale hlavně kytarista na jedné straně pop-punkových…
23.05. V dnešním dílu si již skutečně finálně uzavřeme téma týkající se pákové mechaniky Floyd Rose, kterým jsme se, domnívám se, zabývali skutečně poctivě v jedenácti uplynulých...
22.05. Jeden z nejvýznamnějších session basistů z Velké Británie, který se nejvíce proslavil po boku Davida Gilmoura a v postwatersovských Pink...
21.05. Minule jsme zmínili, že citlivost lidského sluchu záleží na hlasitosti zvuku, hovoříme o subjektivně vnímané hlasitosti. V akustice se proto setkáváme...
19.05. Minule jsme začali s přestavbou objektu [t] tak, aby řídil veškeré vysílání dat, které skrz náš patch proudí.
Nyní nás tedy čekají detaily k objektu [t i b i b i] a samozřejmě budeme muset oproti předchozí...
19.05. ... že bubeníkovi bez příslušné ochrany ujíždí šlapák, je stará a tisíckrát propíraná vesta. Velký buben, pomalu a vytrvale se vzdalující od bubeníkovy stoličky i nohy. V menší míře vykonává podobný pohyb...

71-80 (2330) 

na začátek posounout vzad předešlé 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 další posounout vpřed na konec

 
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.