přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
vyhledávaní
seriály
14.03. V tomto díle se zlehka napojíme na předchozí profil, protože si představíme bubeníka, kterého obdivuje Matt Halpern z Periphery, o němž jste se mohli dočíst minule. Jistým způsobem také navážeme...
10.03. Nejhorší kapela v USA? Ano, to byly některé výkřiky „sofistikovaných“ novinářů hudebních časopisů, kteří nemohli přenést přes srdce, že je tu kapela nosných riffů, silných melodií...
07.03. Minule jsme skončili problematikou v podstatě cíleného a chtěného frekvenčního ořezu zvuku elektrické kytary, kdy nám samotný reproduktor svojí „nedokonalostí“ a neschopností...
05.03. Tak jsem zase neodolal, klikl a objednal. Asijský server snad úplně se vším, ceny většinou mírné, křivené různě poplatky za dopravu, platba výhradně předem a rychlost dopravy, jako...
04.03. Receptář bubenických nápadu...
Dnes se budeme zabývat procvičováním akcentů, jednou ze základních vyjadřovacích muzikantských technik. Všichni asi známe cvičení na akcenty,...
23.02. Spousta hráčů na bicí nástroje má často pocit, že ve většině písniček hrají pořád dokola stejný nebo...
21.02. Po výletu do alternativy ve formě profilu Zacha Hilla se vraťme k hrdinům moderního metalu. Jeho vlajku nese velmi hrdě Matt Halpern, který není zajímavý jen úrovní,...
17.02. O mechanice šlapek, tedy pedálů na velký buben, tu bylo sepsáno dost, až hodně. S tažnou či tlačnou pružinou, s řetězem, táhly či páskem. Tentokrát to všechno vynechme...
12.02. V minulých dílech jsme se zabývali polohou mikrofonu před reproduktorem či reproduktory kytarového boxu. Opravdu bych chtěl na minulé díly, zejména na díl 65, ještě přece...
12.02. Rychloběžkařů je hodně. To je fakt. Vzpomínám si na výrok jednoho muzikanta, který říkal, že řada kytaristů si plete hru na nástroj s olympiádou ve stylu…

41-50 (2470) 

na začátek posounout vzad předešlé 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 další posounout vpřed na konec

 
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.