přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
vyhledávaní
seriály
17.07. Ludvík Souček, klasik sci-fi literatury (mj.),s kdysi napsal: „Pojďme si vypočítat vzorec mimozemšťana.“ A já říkám: Protože se blíží konec těchto...
12.07. Pokud se ještě vrátíme ke korekčnímu nastavení přechodů probíranému v minulém dílu, tak onu minule „doporučenou“ potlačovanou frekvenci parametru spodních středů cca 450...
11.07. Dnešní basový profil bude opět formou rozhovoru. Když se v Praze letos na jaře objevil Adrian Belew se svým Power Triem,...
11.07. Tak a jako jsme už udělali v rámci tohoto seriálu již x-krát, dnes si zase odkryjeme další část rockového světa, kdy se zaměříme na... Ano, na hudební vydavatelství, na labely,...
10.07. Minule jsme hovořili o stavební akustice a o tom, co se děje se zvukem, resp. se zvukovými vlnami, v uzavřené místnosti. Končili jsme tím, že chceme…
09.07. Cílem mixu je nahrávka, která bude hrát dobře kdekoliv. To, že mix zní dobře v prostředí našeho studia, ještě není záruka, že tomu tak bude „tam venku“. K tomu, aby náš mix byl prezentovaný co nejlép,e...
09.07. V minulých, a můžeme snad říci i úctyhodných, třinácti dílech jsme se zabývali pákovou mechanikou Floyd Rose, která je pravděpodobně funkčně nejsložitější a zároveň, co se stability...
08.07. Úspěšní hráči na soupravu bicích nástrojů obvykle zdůrazňují, že u bubnů je zásadní nejen co hrajete, ale také jak to hrajete. Bicí nástroje mají obrovský dynamický rozsah a také velký rozptyl barvy zvuku,...
08.07. Stačí se prý jen dívat kolem sebe a nápady na text se dostaví samy. Jo, je to tak. A často se dnes již legendární skladby neméně legendárních interpretů a skupin zrodily nejen...
08.07. Sice je už léto za námi, ale jako takovou vzpomínku na dny plné slunce někde na pobřeží moře si tuhle dvojku uvést můžeme. No ještě aby ne! Jedna kvalita vedle druhé. Navíc...

31-40 (2330) 

na začátek posounout vzad předešlé 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 další posounout vpřed na konec

 
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.