muzikus.cz na

facebook twitter
přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
vyhledávaní
seriály
12.04. Zatím jsme si představovali hlavně bubeníky z oblasti metalu, jazzu, popřípadě někde na půl cesty. Nastal ale čas přestat opomínat žánr, který se v posledních letech stal zdaleka nejpopulárnějším...
11.04. Tak a teď to bude mazec. Otevíráme vysoce kontroverzní téma, kdy se zamyslíme nad tím, že řada skupin, kapel a interpretů je obecně vnímána jen díky jedné skladbě, ojedinělého...
03.04. A po artrockové desítce přistupuji k dalším deseti stupňům ke zlaté. I zde vám představím svá nejoblíbenější alba, tentokrát ale...
02.04. Kytarista Jan Akkerman vyzískal uznání od řady kytaristů. Obdivně o něm hovořil například Brain May, B. B. King prohlásil, že by uměl rád zahrát to, co Akkerman,...
02.04. Dnes ukončíme shrnutí důležitých zásad v globální péči o nástroj. Většinu minulých dílů lze nalézt na http://www.muzikus.cz/tagy/serizeno-naladeno-a-nastaveno/. Příště už...
01.04. V dnešním dílu o historii bicí soupravy se vrátíme na přelom 19. a 20. století k umělecké formě afroamerických klavíristů, ragtimu. Ten je dalším krokem ve vývoji soupravy bicích nástrojů, ale...
31.03. Nejdůležitější je zaměřit ve studiu pozornost na správné věci. Často totiž hledáme řešení tam, kde ve skutečnosti není.
30.03. Tahle kapela byla nejen úspěšná, ale byla i hezká... V českých zemích, a obecně v Evropě, se kapela Heart, kde se vše točilo kolem sester Wilsonových, netěšila...
29.03. Minule jsme společně skončili frekvenčním pásmem vyšších středů u klávesových nástrojů. Dnes se podíváme na poslední, čtvrté pásmo vysokých kmitočtů a řekneme si taktéž...
28.03. Na YouTube jsou tisíce videí s nespočtem různých rytmů, přechodů, technik, návodů, které jsou sice skvělé, ale jak si z nich vybrat? Dnes mám pro vás v našem receptáři tři tipy, jak a co cvičit.

31-40 (2602) 

na začátek posounout vzad předešlé 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 další posounout vpřed na konec

 
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.