muzikus.cz na

facebook twitter
přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
vyhledávaní
seriály
15.02. Minule jsme se začali zabývat korekčním nastavením šavlí klávesových nástrojů, a sice basovým spektrem, přičemž jsme si řekli něco o vkusném odbasování tohoto nástroje...
07.02. V ideální situaci bychom si sedli k více párům kvalitních monitorů v dobře akusticky upravené místnosti a začali s mixem. V domácím studiu ale pracujeme za jiných podmínek. Naším cílem je...
07.02. Druhý díl nás přenese do Ameriky, a to k osobnosti Jimiho Hendrixe. Ano, ten totiž stojí za vznikem tohoto dnes už legendárního studia.
05.02. Jednoznačně patřil do všech těch top výběrů světových kytarových osobností. Jeho kytara přímo odpálila Chicago do vod úspěchu, a to v podstatě hned na prvním,...
03.02. Ačkoliv buben sám o sobe, je jeden z nejstarších hudebních nástrojů̊ na světě, bicí souprava, jinými slovy kombinace...
03.02. Na konci minulého dílu jsem avizoval start nového tématu, nicméně jsem se ještě předtím rozhodl přece jen zařadit dva opakovací díly, které nám shrnou...
02.02. Historicky nejvýznamnějších vydavatelství v rámci našeho seriálu jedou na plné obrátky, a to již šestou částí. Kritéria výběru a postupu jsme uvedli už v prvním díle,...
01.02. Minule a předminule se tu psalo o smršťovacím protiskluzovém návleku (viz minulý Muzikus 1/2020) a omotávací měkké pásce na bubenické paličky (viz předminulý Muzikus 12/2019). A zakončím zde tedy...
30.01. Samozřejmě, těžiště tvorby a feelingu Iana Andersona a jeho Jethro Tull je obecně přiřazováno spíše do vod folk rocku. Ale tato kapela byla ve svém ojedinělém přístupu...
28.01. Poslední krok při vytváření nahrávky je mastering. Tato úprava zvuku je vnímána jako tajemná záležitost jako vúdú, která je přístupná pouze pár vybraným jedincům.
Ve...

1-10 (2551) 

na začátek posounout vzad předešlé 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 další posounout vpřed na konec

 
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.