přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
hledat kapelu
Přidat kapelu
Hrajete v kapele, která není v naší databázi? Dejte o sobě vědět a založte si profil. (>> více)
 
kapela

Kohout plaší smrt

crossover / punk / rock
URL:
web: oficiální stránky facebook instagram youtube bandzone
 

sestava
Krtek - basa, zpěv
Honza - kytara, zpěv
Béba - bicí, zpěv

biografie
Kapela s historií sahající až do roku 1996. neustále tvoří nové věci, původně čtyřčlenný ansámbl funguje od roku 2019 ve třech, avšak nově jsou všichni členové zpívající. Hledíme pozitivně ku světlým zítřkům...
Diskografie:
1997 – Mějme se rádi – demo
1999 – Nic víc, nic míň – demo
2002 – live Jablonec nad Nisou – Cabaret Voltaire
2002 – Samý nový věci – demo
2004 – Kurnik šopa! - CD Ines rec.
2005 – kompilace Best of Czech punk (Šanov,
Totální nasazení..)
2008 – Duševní výluka – CD Cecek rec.
2011 – Hužva – KP rec.
2013 - Vykřičený muž
2016 - EP (+ kniha) Nejlepší by bylo mít tučňáka ve vaně...
2017 - EP Padouch nebo hrdina
2018 - singl V rámci dobra

 
hodnocení
Pro hodnocení se musíte přihlásit.

průměrné hodnocení: 10       celkem hodnoceno: 2x
galerie

mp3 player

Get the Flash Player


Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.