|
|
|
|
|
: čt květen 22, 2008 2:27 am |
|
|
Máte něco na srdci? Sem s tím  |
|
|
|
|
|
: pá červen 06, 2008 10:00 am |
|
|
| dobry deň, rád by som sa opýtal či budete testovať elektricé husle od českého várobcu Tomáša Reitera. Rád by som sa niečo o nich dozvedel niečo viac ako je na webobej stránke výrobcu, hlavne čo do kvality zvuku, spracovania a podobne. dakujem. |
|
|
|
|
|
: út září 09, 2008 5:05 am |
|
|
| Přeji hezký den. Prosím o radu a poradu, kde získat totéž o vokálních procesorech, jejich možnostech řízení po midi .... případně probrat můj konkrétní problém. děkuji za odpověď. |
|
|
|
|
|
: út září 09, 2008 10:03 am |
|
|
Je mi lito, Muzikus zatim nema v planu testovat elektronicke housle od zminovaneho vyrobce.
Co se tyka vokalnich procesoru, nektere jsme testovali drive (Digitech, TC Helicone... - zkuste vyhledavac na homep page) a i v budoucnu se jim budeme venovat.
Moznosti MIDI se nejlepe zjisti z manualu pristroje, ktery dnes jiz zacina byt na webech vyrobcu samozrejmosti, v soucinnosti s aktualnim serialem Martina Jirsaka: Seri(al)ove MIDI.
Vlada |
|
|
|
|
|
: ne říjen 05, 2008 8:51 am |
|
|
| Zdravím Muzikus, e možno rozšířit stránku o bicích? mám pocit že se teď o nic málo píše,nebo mluví, je možno např,na cd které přidáváte k časopisu nahrát např, Play.along skladby bez bicích,nebo noty, fotky, nových bicích apod? Možná toho chci moc vypadá , možná jedna věc by šla zrealizovat ve prospěch českého "bubenictva" myslí i rpo ty co si nejsou schopni dovolit comfot v podobě mašinek ,softvaru apod.Díky ALeš Fanda |
|
|
|
|
|
: po prosinec 22, 2008 5:49 pm |
|
|
| Rád bych si přečet o testu nové kytary jolana diamant od spol nbe |
|
|
|