přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
Fórum
FAQ   •   Hledat   •   Profil   •  
pražská rádia
Přidat nové téma Zaslat odpověď

admin
Site Admin

:
: 106

: čt květen 22, 2008 2:57 am      

které pražské rádio byste nejraději zrušili? Smile

mino

:
: 2

: st květen 28, 2008 3:03 pm      

no mne minuly rok spolubyvajuci liezol na nervy s tou europa 2, mi to znelo ako slovensky express (rovnaka hrôza) Smile

sara

:
: 1

: st květen 28, 2008 4:11 pm      

admin :

... ať si každej vysílá co chce. naštěstí mám možnost si vybrat (i když je to někdy dost těžký... kromě wave a radia1 je to na jedno brdo..., ale co, můžu je kdykoliv přepnou, vypnout, zahodit...). horší je, když si sousedovic zedníci pustí při práci stanici, která fakt leze na nervy - jedině v tomto případě bych uvažovala o zrušení... Wink

rzehy
muzikus.cz

:
: 2

: st květen 28, 2008 4:13 pm      

sara :
admin :

... ať si každej vysílá co chce. naštěstí mám možnost si vybrat (i když je to někdy dost těžký... kromě wave a radia1 je to na jedno brdo..., ale co, můžu je kdykoliv přepnou, vypnout, zahodit...). horší je, když si sousedovic zedníci pustí při práci stanici, která fakt leze na nervy - jedině v tomto případě bych uvažovala o zrušení... Wink

wave, expres, radio 1 - pouzitelna trojka

Giorgio

:
: 1

: čt květen 29, 2008 4:56 pm      

Na všech masových stanicích je hromada reklam, blbých keců a opouslouchaných písní. Já poslouchám Classic fm a jsem spokojen. Bohužel takováto rádia zaujmnou jen určitý okruh posluchač a bohudík se na této stanici o přízeň všech nesnaží. Rádio pro informace jedině radiožurnál a pro kulturu (literatura, klasika, divadla atd.) čr3 Vltava.

:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď