|
|
|
|
|
: čt květen 22, 2008 2:57 am |
|
|
které pražské rádio byste nejraději zrušili?  |
|
|
|
|
|
: st květen 28, 2008 3:03 pm |
|
|
no mne minuly rok spolubyvajuci liezol na nervy s tou europa 2, mi to znelo ako slovensky express (rovnaka hrôza)  |
|
|
|
|
|
: st květen 28, 2008 4:11 pm |
|
|
| admin : |
... ať si každej vysílá co chce. naštěstí mám možnost si vybrat (i když je to někdy dost těžký... kromě wave a radia1 je to na jedno brdo..., ale co, můžu je kdykoliv přepnou, vypnout, zahodit...). horší je, když si sousedovic zedníci pustí při práci stanici, která fakt leze na nervy - jedině v tomto případě bych uvažovala o zrušení...  |
|
|
|
|
|
: st květen 28, 2008 4:13 pm |
|
|
| sara : |
| admin : |
... ať si každej vysílá co chce. naštěstí mám možnost si vybrat (i když je to někdy dost těžký... kromě wave a radia1 je to na jedno brdo..., ale co, můžu je kdykoliv přepnou, vypnout, zahodit...). horší je, když si sousedovic zedníci pustí při práci stanici, která fakt leze na nervy - jedině v tomto případě bych uvažovala o zrušení...  |
wave, expres, radio 1 - pouzitelna trojka |
|
|
|
|
|
: čt květen 29, 2008 4:56 pm |
|
|
| Na všech masových stanicích je hromada reklam, blbých keců a opouslouchaných písní. Já poslouchám Classic fm a jsem spokojen. Bohužel takováto rádia zaujmnou jen určitý okruh posluchač a bohudík se na této stanici o přízeň všech nesnaží. Rádio pro informace jedině radiožurnál a pro kulturu (literatura, klasika, divadla atd.) čr3 Vltava. |
|
|
|
|
|