přihlášení uživatele
přihlásit trvale na tomto počítači
Fórum
FAQ   •   Hledat   •   Profil   •  
Hudebník Kocáb - horší ministr nebo hudebník ?
Přidat nové téma Zaslat odpověď

VasicekZbynek

:
: 1

: čt červenec 30, 2009 8:13 pm      

Může mi někdo srozumitelně vysvětlit, proč musím platit ze svých daních (nemluvě o daních dalších X milionů ekonomicky aktivních občanů ČR) tuto bytost Homo Sapiens Sapiens? Před 20 lety jsem měl k ní trošku jiný postoj a 2 desky Výběru mám dosud schované, ale už singl "Já rasisty nikdy neměl rád" - tedy jeho smysl mi moc nedocházel, nemluvě o tom, když před pár lety Kocáb kdesi zpíval "Stáří" - stal se tak po zhruba 20 letech, díky textu (který "nestárne"), parodií sebe sama. Možná tak předznamenal senilní věk, že to ale může pro někoho přijít až tak brzy? Nemluvě o lidech, co měli investice v "zaručeném fondu Trend" . Snad ještě "Běr" byl příslibem setrvání v kvalitě, ale deska po další dekádě, to snad už ani není Výběr! Knížák kdysi řekl: Václav Havel je jedna z nejtemnějších postav polistopadových dějin, osobně bych to přenesl na více těchto "láskoprdovníků", včetně diskutovaného průměrného klávesisty, který je ministrem, spojujícím 2 letošní vlády, asi spíše omylem, než "z Vůle Boží". Vysvětlí mi někdo, proč HO musím platit i ze svých daní? Je horším hudebníkem než ministrem nebo naopak? Nebo nemá jen dostatek soudnosti? Děkuji, ZV, Brno

:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď