10/2014

Editorial

  • Žebříčky, škatule, styly, pořadí, stupně vítězů, hitparády... je hodně způsobů jak něco nebo někoho poměřovat, řadit, hodnotit... S Vítkem Šteflem jsme v rámci jeho seriálu Letem kytarovým světem pro vás takové jedno soutěžní klání připravili. Jak se bude soutěžit, by se dalo vyjádřit nejlépe slovem nej... Pojďte s námi vyplnit anketu Síň slávy Muzikusu.

    Věřím, že někteří z vás si prostě otevřou internetový dotazník a celkem v klidu a bez trýznivých duševních útrap budou mít jasno a k tlačítku Odeslat se prokoušou během chvilky. Pro jiné to naopak bude zhola nemožné. V hlavě vám budou vířit otázky jako: Hudba se nedá měřit, jak může být někdo nejlepší? nebo: Jak můžu někoho zvolit za nejlepšího, když záleží na tom, jakou mám teď náladu, a podle toho si vyberu, co se mi nejvíce líbí? Ale nevěšte hlavu, je to hra. Když budete vyplňovat dotazník, tak vyplňujte všechna nej tak, jak to cítíte právě teď. Když stojíte na pódiu také „hrajete“ to, co zahrajete teď.

    Vstupte do Síně slávy s námi. Pobavíte se, budete i zvědaví, jak to dopadne, a určitě vám udělá radost, pokud se svými tipy trefíte do prvních míst. A kdyby vám to nestačilo, tak jednapadesát z vás něco vyhraje. Když jsme sečetli ceny cen, tak to udělalo více jak čtyřiačtyřicet tisíc korun. Za což chci velmi poděkovat firmám, které věnovaly ceny na podporu soutěže. Jaké ceny to jsou, a kdo je věnoval, se dočtete na stránce 49.

    Na internet jsme také umístili anketu ve formátu pdf, aby bylo možné ji vytisknout na papír a za pomocí tužky, ano, slyšíte dobře, tužky, vyplnit, a dokonce, představte si, vložit do obálky a odnést na poštu. ... aha, nevíte, kde se pošta nachází. Tak zkuste třeba mapy.cz, určitě vám tam poradí cestu, dokonce i zpět a snad i jaké bude cestou počasí a jak dlouho vám to bude trvat.

    Vyplnit anketu na internetu není dnes jen tak pro někoho. Vyžaduje to mnoho pohybů prstem po skle. Chce to odvahu a opravdové nasazení. Nicméně vyplnit dotazník tužkou, vložit do obálky a odnést na poštu, to už je úkol hodný Bodie a Doyla. Vy, kteří v sobě tuhle odvahu najdete, nezapomeňte obálku ofrankovat. Mohlo by se stát, že bychom se o vašem hrdinském činu ani nedozvěděli.

Články v tomto čísle